Träningslinne

Träningslinne

Ett av de populäraste plagget att träna gym är ett träningslinne. Ett linne framhäver armarna helt och hållet och känner du att du vill göra det så är ett snyggt linne plagget bära när du styrketränar. Det finns dock en mängd olika skärningar på de träningslinnen som du hittar i de svenska onlinebutikerna och övriga världen också för den delen.

Det första du ska tänka till på innan du bestämmer dig för vilket träningslinne du ska klippa till på är hur mycket hud du vill visa. Är det viktigt för dig att framhäva bröstmuskelaturen eller räcker det med att endast armarna är fria? Det andra och kanske det viktigaste att känna är såklart den givna faktorn när det kommer till alla slags kläder, hur det ser ut. För vissa är det här med design och utseende allt, medans andra bara vill ha ett så skönt och praktiskt träningslinne som möjligt.

Snygga linnen att välja på

Du som vill skaffa ett nytt träningslinne vill såklart att plagget ska ha precis det utseende och material som just du efterfrågar. Det enklaste är att plöja igen respektive butiks utbud för att förhoppningsvis hitta det där linnet du kommer tycka sticker ut från mängden, ditt nya gymlinne helt enkelt.

Här är 3 linnen, i olika designer, som jag tycker sticker ut från mängden. Kanske något av dessa kan vara något för dig att satsa på?

Printed T-back (Kille)

träningslinne bb 1

Ett klassiskt träningslinne för gymmet. Ett väldigt lätt material gör att konturerna på överkroppen framhävs väl. Det bästa Better Bodies ha kommit med på länge!

Köp linnet här >

UA Victory (Tjej)

träningslinne tjej

Ett riktigt vinnarlinne för alla tjejer genom en lätt och stretchig känsla. Finns i hela 6 olika färger och priset är finfina 249 kronor. Träningslinne för tjejen som tränar hårt!

Köp linnet här >

Deep Cut (Kille)

träningslinne kille

Träningslinnet för mannen som vill framhäva så mycket muskler som möjligt. Så otroligt snyggt och en storsäljare från det hårdaste gymmärket av de alla, Gasp.

Köp linnet här >

Prova linnet först

Att bara se ditt tilltänkta träningslinne på bild kan göra det svårt att veta om det passar. Det fina med alla butiker du kommer till om du klickar på något av de linnen som du blir tipsad om här är att de har fria returer. Du kan alltså i lugn och ro köpa hem de plagg du är intresserade av för att sedan, om de inte skulle passa, skicka tillbaks helt kostnadsfritt. Visst är det generöst och smidigt?

Om du nu mot förmodan skulle känna att det träningslinne du tyckt va så bra på bild inte alls motsvarar dina förväntningar i verkligheten ska du inte heller behålla linnet. Känn efter ordentligt att du är 100% nöjd med ditt val. Oftast så stämmer de förväntningar du har på träningskläderna men då och då kan det såklart bli helt fel.

Ett träningslinne ska uppfylla följande;

  • Det ska kännas så bra som du trott att det ska göra för att du överhuvudtaget ska behålla det.
  • Designen är viktig med kanske framförallt kvalitén ska vara på topp. Träningslinnet ska inte tappa form så fort du tvättad det några gånger. Om du väljer att skaffa något plagg från de populäraste märkena så brukar inte detta vara ett problem.
  • Om du tränar flera gånger om dagen kanske det är viktigt att träningslinnet är tunt så att det torkar fort mellan passen.

Tänk på färgerna på gymkläderna

Vissa färger tenderar att visa svetten tydligare än andra. Om du vet med dig att du svettas väldigt mycket men inte vill gå runt på gymmet och visa det kan en god idé vara att välja mörka färger på gymkläderna. Linnet är kanske det plagg som kommer att utsättas för mest svett och på så sätt också det klädesplagget som färgen är allra viktigast på om du vill dölja svetten.

Svarta träningslinnen är alltid det bästa medans ljusgråa eller ljusblå har en tendens att visa mycket. Som sagt är det här inte något de flest bryr sig om när de ska välja gymlinne men det är värt att nämna.

Satsa på hög kvalité

Ett träningslinne brukar hålla länge och när du skaffar ett så kommer ni förhoppningsvis ha många fina träningspass tillsammans. Att lägga ut 300 kronor på en träningslinne av hög kvalité är enligt mig en mycket bättre affär än att snåla in på 100 kronor och satsa på ett lite sämre linne kvalitémässigt för 200 kronor. Om du slår ut summan per gång du använder träningsplagget så kan jag i det närmsta garantera att du ångra dig varje gång du går till gymmet. Tänk om du skulle slagit till på det där dyrare linnet och trivs lite bättre för bara någon krona extra per pass. Vi kanske inte ens pratar kronor här utan till och med ören.

Att skaffa bra gymkläder kommer du ha igen då det inte bara känns bättre på, de håller dessutom längre. Priset i slutändan, per dag, blir ofta längre då du väljer dyra träningslinnen.

Hoppas information gjort dig klockare och att du hittar en riktigt skönt, fräscht och funktionsdugligt träningslinne till gymmet!

Vill du kolla linnen utomlands kan du kolla på amazon.com.