Dam

Gymkläder Dam

Vad hittar man ett bra utbud på gymkläder för damer? För att besvara frågan måste vi ställe oss en till fråga. Vad vill du ha på dig när du tränar? Här på sidan så ger jag min syn på vilka butiker som tjejer ska kolla in på då det är dags att skaffa lite nya kläder att gymma i.

Tights mångas favorit

Att tights är en plagg som väldigt många tjejer föredrar när det kommer till träning är inte så konstigt. Svaret är att de är så flexibla och följer alla rörelser utan att skava (ja om du inte skaffat för små då). Tights finns i ett generöst antal färger och de stora producenterna verkar inte finns några gränser hur många tights de har i sin kollektion.

Vill du välja bland cirka 140 olika par träningsbyxor och tights är det svenskt kosttillskott du ska besöka. Hittar du inget här är det konstigt då deras sortiment är extremt brett på det området.

En annan butik som erbjuder mängder av gymtights är Nelly. Här finns det något billigare plagg men ofta så är det billiga priset också symboliserat med sämre kvalité. Väl värt att kika in utbudet på Nelly alltså då det just nu finns 195 stycken träningstights där!

Linne eller t-shirt

Jag skulle säga linne alla veckans dagar men ser vi överlag så vinner förmodligen t-shirt eller vad tror du? Vill du ha ett linne att gymma i så ska du inte missa att kolla in de omättligt populära från märket Under Armour. De har precis släppt ett gäng ursköna linnen lagom till sommaren 2015. Priset är också bra och för 249 kronor får du ett väldigt snyggt linne med bra kvalité. Du hittar de snygga från Under Armour på min favoritbutik svenskt kosttillskott. Om du inte tycker något träningslinne där föll i smaken är det gymgrossisten du ska ge en chans då de har 200 olika linnen inne just nu (13/4-15)

Hoppas tipsen var till hjälp. Kör hårt på gymmet i dina nya gymkläder! Ska du köpa present till en kille? Kola in sidan gymkläder herr för att läsa om vart du hittar de kläderna.

Du kan även göra ett besök på på utländska sajten sportdirect som har väldigt billiga kläder för tjejer.